Past een carrièreswitch naar vrachtwagen-chauffeur bij jou?

Altijd al gedroomd van een baan achter het stuur? Dan is dit hét moment om in actie te komen. Via Les met Loos geeft Simon Loos iedereen met een B of C-rijbewijs de mogelijkheid om een CE-rijbewijs te halen. We regelen niet alleen je opleiding, maar geven je ook drie harde garanties:
• Je krijgt slagingsgarantie (C+E) voor het volledige opleidingstraject
• Je doorloopt en behaalt het opleidingstraject voor een vast bedrag
• Je bent verzekerd van een baan als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos

Simon Loos vrachtwagen

Van B naar CE

Dankzij onze drie unieke garanties is Les met Loos het ideale traject voor iedereen die klaar is voor een carrièreswitch. Het werk als trailerchauffeur bij Simon Loos is nooit saai: Je rijdt afwisselende ritten en hebt contact met verschillende mensen. Bovendien heb je binnen onze organisatie veel mogelijkheden in soort werk en werkdagen. Samen kijken we hoe een baan als vrachtwagenchauffeur het beste bij jou past.

Direct in dienst vs. eerst starten met de opleiding
Je kunt vaak al tijdens je opleiding bij ons in dienst komen, maar het is ook mogelijk om de opleiding te combineren met je huidige baan. Dan kom je pas in dienst na het behalen van je C of CE-opleiding.

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder.

Van C naar CE

Ben je al in het bezit van een C-rijbewijs en code 95 en ben je klaar om next level te gaan? Dan kun je via Les met Loos onder dezelfde drie unieke garanties jouw CE-rijbewijs halen. Ook kun je nog voor de start van jouw CE-opleiding in dienst komen bij Simon Loos als bakwagenchauffeur.

Simon Loos vrachtwagen2