Wil je bij Simon Loos aan de slag als chauffeur? Dat zouden we hartstikke leuk vinden! Door heel Nederland hebben we vacatures in onze divisies drankenlogistiek, bulktransport, netwerktransport en de horeca- en winkeldistributie. Als chauffeur ben je dagelijks heel wat uren onderweg, daarom zoeken we naar een baan die bij jou past.

"WE ZORGEN ERVOOR DAT ALLES VOOR JOU TOT IN DE PUNTJES IS GEREGELD"

De kleinschaligheid van een familiebedrijf én de voordelen van een grote en stabiele werkgever: wij hebben het beste van beide werelden. Bij Simon Loos werken we iedere dag met ruim 3.000 collega's aan onze logistieke missie. Onze teams zijn verdeeld over 60+ standplaatsen door heel Nederland, die ondersteuning krijgen vanuit het hoofdkantoor in Wognum. Zo zorgen we ervoor dat alle zaken voor jou tot in de puntjes zijn geregeld.

Kies je voor Simon Loos, dan kom je terecht bij een solide familiebedrijf met een innovatief wagenpark van meer dan 1.400 vrachtwagens. Onze vloot bestaat uit voertuigen van DAF, Scania, Mercedes en Volvo. Je gaat de weg op met hypermoderne elektrische en LNG trucks tot de vertrouwde dieselvoertuigen.

Samen ontzorgen wij het logistieke proces van vele toonaangevende Nederlandse bedrijven. Denk aan Albert Heijn, Lidl, Jumbo, Plus, Vomar, Aldi, Heineken, Bavaria, Smeding, Vrumona, Sligro, Oliehoorn, New York Pizza, Arla, Bier & Co, FrieslandCampina en Mondelèz. Simon Loos heeft jarenlange partnerships met klanten. Soms zelfs al decennialang! En daar zijn we trots op.

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!