Zie jij het wel zitten om de hele week op pad te gaan door Europa? Dan zit je goed bij de divisie bulktransport. Hier zijn we specialist in het vervoeren van droge en onverpakte goederen. Met jouw bulkauto ga je kriskras door de Franse wijnstreek, richting de Italiaanse zon. Of je zoekt juist het koelste puntje van Denemarken op. Iedere dag is een nieuw avontuur!

Kriskras door Europa

Het werk als bulkchauffeur is ontzettend divers. Je kunt de hele week op pad door Europa of ga aan de slag als dagchauffeur en blijf binnen Nederland. Deze divisie bestaat uit een team van 53 chauffeurs, die met onze bulkauto's het vervoer verzorgen voor fabrieken, handelshuizen en wei- en melkpoedermakelaars.

De divisie bulktransport heeft standplaatsen in Wognum, Zwolle, Borculo, Veenendaal, Tiel en Veghel. Voor onze klanten rijden we vaak de grens over, maar het komt ook weleens voor dat je gewoon dwars door Nederland gaat. Onze bulkchauffeurs hebben te maken met het transport van feed en food producten. Het is dus belangrijk dat alles zo veilig en hygiënisch mogelijk vervoerd wordt. We leren je precies hoe je dat doet met jouw bulklading. In de video hieronder geven we je alvast een voorproefje 👇

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!