In het Noord-Hollandse Opmeer vind je onze eigen truckspuiterij. En daar zijn we maar wát trots op! Het team van truckspuiters en voorbewerkers brengt kleur aan ons wagenpark. Als truckspuiter voorzie je onze nieuwe vrachtwagens van de kenmerkende Simon Loos huisstijl en zorg je ervoor dat beschadigingen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Een vlekkeloos wagenpark

Wil jij jouw werk zien schitteren op de weg? En maken jouw handen wat je ogen graag zien? Dan zit jij helemaal op je plek in onze truckspuiterij. Hier werkt een team van voorbewerkers en truckspuiters die ervoor zorgen dat onze vrachtwagens de karakteristieke Simon Loos look & feel hebben.

Als medewerker in onze truckspuiterij breng jij letterlijk kleur aan ons wagenpark. Een knap staaltje teamwork, wat nogal wat tijd en precisie vergt. We zijn namelijk drie dagen bezig om een blanco vrachtwagen om te spuiten tot een Simon Loos auto. De cabine wordt vakkundig gedemonteerd en daarna schuren en ontvetten we alle onderdelen. We plakken alles nauwkeurig af en vervolgens kan het overspuiten beginnen. We zorgen er trouwens voor dat het je niet helemaal groen (of rood😉) en geel voor de ogen wordt. Je houdt je niet alleen bezig met de huisstijl van Simon Loos, maar tovert ook vrachtwagens om in de huisstijl van klanten.

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!