Onze warehouses in Geldermalsen, Tiel en Wognum hebben in totaal maar liefst 85.000 m2 aan oppervlakte. Zie jij jezelf al rijden op de heftruck of reachtruck? Op zoek naar de juiste pallets, die je klaarzet voor vertrek. Of je zorgt er juist voor dat de inkomende pallets op hun eigen plek worden opgeslagen. En er is nog meer te doen: op onze co-pack afdeling kun je aan de slag gaan met het verpakken, ompakken en inpakken van uiteenlopende producten.

Jij zorgt er op de heftruck voor dat alles op rolletjes verloopt

Wil je werken in de teams van onze warehouses? Dan kent die gigantische oppervlakte met stellingen voor jou straks geen geheimen meer. We zoeken vaak heftruck- en reachtruckchauffeurs, maar je kunt ook aan de slag op onze afdeling co-packing.

In onze drie warehouses slaan we goederen op voor klanten. We hebben alle faciliteiten voor zowel gekoelde, als ongekoelde opslag. Het warehouse in Geldermalsen heeft zelfs een temperatuur van 2-6 graden. Uiteraard zorgen wij voor aangename werkomstandigheden, zodat je niet hoeft te klappertanden. In onze warehouses liggen uiteenlopende producten opgeslagen, zoals levensmiddelen (de toetjes liggen dus in Geldermalsen), dranken en drogisterijproducten.

We werken in de warehouses veelal op de heftruck of reachtruck. Met veel behendigheid weet je zelfs de pallets op de bovenste stellingen veilig klaar te zetten voor vertrek. En vice versa: je zorgt ervoor dat alle binnenkomende vrachten goed en snel verwerkt worden.

Verpakken, ompakken, inpakken 📦

Onze co-packing afdeling stelt jaarlijks meer dan 125.000 displays samen. Van periodieke ‘vaste’ winkeldisplays tot speciale actiedisplays voor pepernoten, zonnebrandcrème, broodtrommels, noem het maar op! Ook retourverwerking, inpakken, ompakken, verpakken, stickeren, labelen, krimpen, scannen, tellen en sorteren zijn activiteiten van co-packing. Je zou denken dat we weleens handen tekort komen. Dat klopt! Dus je bent van harte welkom. In de video hieronder kun je alvast een kijkje nemen in ons warehouse.

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? 
Stel een job alert in!