De divisie Drankenlogistiek rijdt (non-)alcoholische dranken van productielocaties naar groothandels en distributiecentra van grootwinkelbedrijven. We werken hierbij met opleggers met kettingbaan. Met de voetbediening schuif je de fusten en kratjes met een snelheid van vijf meter per minuut zo naar binnen en naar buiten.

30 ton aan lading? Koud kunstje!

Het drankje dat jij voor jezelf inschenkt heeft een lange weg afgelegd. Het zou heel goed kunnen dat 'ie vervoerd is door onze divisie drankenlogistiek. Deze divisie regelt het vervoer van productielocaties en bierbrouwerijen naar groothandelaren en distributiecentra.

Voor de drankenlogistiek hebben we standplaatsen in Bunnik, Den Bosch, Lieshout en Zoeterwoude. Vanuit deze standplaatsen maak je ritten door heel Nederland. We rijden veelal met vrachtwagens in huisstijl van de klant en nemen nogal wat mee onderweg. De trailers zijn vaak gevuld met 30 ton aan bier of fris. Maar... Zwaar tillen? Nee hoor! In de trailers zit namelijk een kettingbaan. Hiermee schuif je de fusten en kratjes met een snelheid van vijf meter per minuut zo naar buiten en binnen. Onze collega Leo laat het in de video hieronder zien. Koud kunstje!

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!