Onze chauffeurs van de divisie winkeldistributie beschikken over de best getrainde stuurmanskunsten. In de winkeldistributie rijden we stad en land af om winkelfilialen te beleveren. Krappe straatjes en hectiek van een stadscentrum: jij draait er je hand (of stuur) niet voor om en vindt het een mooie uitdaging om deze ritten te rijden.

Onderweg voor volle schappen

Wat we zoal doen in de winkeldistributie? Vanuit regionale distributiecentra verzorgt deze divisie leveringen aan winkelfilialen van bekende retailers, zoals Albert Heijn, Plus, Spar, Lidl en Vomar. In deze divisie kun je aan de slag in het aantal uren dat jij wilt, van oproeper tot fulltimer.

Voor de divisie winkeldistributie hebben we tientallen standplaatsen door heel Nederland. Als chauffeur start je je dag bij het distributiecentrum en rijd je vervolgens richting de supermarkten in de wijde omtrek. Al manoeuvrerend door smalle straten van dorpen en steden, zorg je iedere dag voor volle schappen. Benieuwd hoe het werk er in de praktijk uitziet bij Simon Loos? In deze video neemt onze collega Marijke je mee op pad 👇

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!