Ben je van de lange afstanden en LZV’s? Ga dan voor de divisie netwerktransport. Bij Netwerktransport vervoeren we goederen door heel Nederland. Zo nu en dan gaan we ook de grens over. Als chauffeur ben je voornamelijk onderweg van fabrieken naar distributiecentra. Het werk draait 24/7 door en is ontzettend divers: van groupage tot FTL, van gekoeld tot diepvries, van cross dock tot rechtstreekse leveringen.

Onze kilometervreters

Bij de divisie netwerktransport gaan we heel Nederland door. We vervoeren veelal levensmiddelen, maar het kan ook zijn dat je op pad gaat met bouwmaterialen of grondstoffen. Wil jij vooral veel kilometers maken? Dan zit je goed bij netwerktransport.

Je haalt bijvoorbeeld verse groenten op bij de groentehandelaar en brengt deze vracht naar distributiecentra van supermarkten. De binnensteden zie je nauwelijks. Je bent vooral op de snelwegen en in de buitengebieden te vinden. Omdat het werk 24/7 doorgaat, kun je als chauffeur ook 's nachts de weg op. Er is veel diversiteit en flexibiliteit, waardoor we de baan vaak goed kunnen aanpassen op jouw privéleven. Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Bekijk dan de video hieronder met onze collega Kim 👇

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!