Geweldige logistieke oplossingen voor transport, warehouse, co-packing en logistieke consultancy: dat is Simon Loos! Dagelijks werken we met ruim 3.000 collega’s en 1.500 voertuigen, verdeeld over meer dan 70 standplaatsen in heel Nederland, aan onze logistieke missie.

Het leukste familiebedrijf van Nederland

Als vooraanstaand logistiek dienstverlener zijn onze ogen continu gericht op optimalisatie en innovatie. We hebben één van de grootste (en snelgroeiende) elektrische wagenparken van Nederland. Ook in onze warehouses en op kantoor volgen ontwikkelingen op het gebied van data gedreven werken elkaar op. Zo blijven we een topspeler in de logistieke sector.

De kleinschaligheid van een familiebedrijf én de voordelen van een grote en stabiele werkgever: wij hebben het beste van beide werelden. Grootsheid in professionaliteit en een sfeer van kleinschaligheid gaan bij ons hand in hand. Met o.a. een podcast, personeelsmagazine Wat is er Loos, een eigen museum en een heuse fanshop maken we werken bij Simon Loos extra leuk.

Personeelsmagazine

Weet jij wat de overeenkomst is tussen Oprah Winfrey, Linda de Mol en Simon Loos....? Een eigen glossy! Vier keer per jaar komt hij uit: de enige echte ‘Wat is er Loos’.

Onze klanten

Sinds 1938 bouwen we elke dag, samen met onze klanten, aan mooie logistieke oplossingen. Samenwerken betekent voor ons bouwen aan een langdurig partnership, met de focus op de gemeenschappelijke belangen. We zijn dan ook erg trots op onze klanten, met wie we soms al tientallen jaren samen op weg zijn. Het zijn er teveel om allemaal op te noemen, daarom een kleine greep uit onze klantenportefeuille: