Heb jij twee rechterhanden? Kom dan werken in één van onze garages. Hier sleutelen onze collega’s aan de trailers en laadkleppen van de vrachtwagens. Simon Loos heeft twee werkplaatsen, in Wognum en Geldermalsen. En daar is áltijd wat te doen. Niet zo gek, als je bedenkt dat we maar liefst 1.500 trailers in ons wagenpark hebben.

SLEUTELEN AAN JOUW CARRIÈRE ALS MONTEUR

Zelfs het beste materieel heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Aan ons team van monteurs om ons wagenpark in topconditie te houden. En wist je dat ze zelf ook topfit zijn? Voor het onderhoud van onze trailers krijg je jouw dagelijkse workout er gratis bij!

In de garage voeren we zelf reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan onze trailers. Het werk als monteur bij Simon Loos is anders dan anders. Je draait geen storingsdiensten en je werkt niet onder tijdsdruk. Heb je het onderhoud aan bedrijfsvoertuigen nog niet helemaal in de vingers? Geen probleem. We zoeken regelmatig monteurs (ook in opleiding) met een goede basiskennis, die zich gaandeweg specialiseren op het gebied van onze vrachtwagens.

Kleine wasjes? Grote wasjes!🧼

Is het je ooit opgevallen dat onze auto's er nagenoeg altijd spik en span uitzien? Dat komt door de medewerkers van onze wasstraat, die voor een slordige 3.000 wasbeurten per jaar zorgen. Omdat we levensmiddelen vervoeren, is het belangrijk dat zowel de buiten- als binnenkant van de trekkers en trailers brandschoon zijn. Voor de wasstraat zoeken we regelmatig collega's die niet 'vies' zijn van een beetje hard werken. Check de video hieronder voor een kijkje in de wasstraat en garage.

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? 
Stel een job alert in!