Hopelijk heb je een fantastisch festivalweekend! Ondanks dat je nu nog met je voeten in de modder en je handen in de lucht staat, is de maandag toch écht onvermijdelijk. Aan elk feest komt helaas een eind, ook aan Zwarte Cross. Voor je het weet ruil je de crossbaan alweer in voor je suffe (kantoor)baan. En sta je niet in de rij voor muntjes, maar voor een bakkie pleur uit de koffieautomaat.  

Stap in bij
Simon Loos!

Ben je nu op zoek naar een werkgever waar je wél met plezier naartoe gaat?
Kom dan werken bij Simon Loos.
Elke dag zijn we met ruim 3.000 collega’s onderweg in 1.500 vrachtwagens vanaf meer dan 60 standplaatsen in heel Nederland. Simon Loos is dé logistiek dienstverlener van Nederland. En een goede werkgever waar je het beste van twee werelden ervaart. Grootsheid in professionaliteit gaat namelijk perfect samen met de sfeer van een kleinschalig familiebedrijf.
Plezier hebben in wat je doet vinden wij belangrijk. Met een eigen museum, fanshop, podcast en magazine maken we werken bij Simon Loos daarom extra leuk! En wat nóg leuker is; wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s! Of je nu één dag of vijf dagen wil werken. Het liefst achter het stuur zit, of juist achter de computer. De mogelijkheden zijn eindeLOOS.

Kies jouw vacature!

09:10 uur - Simon Loos Wognum

Frans trapt af bij het hoofdkantoor en warehouse van Simon Loos in Wognum.

11:15 uur - Shell Haarrijn in Breukelen

Eerste pitstop: Shell Breukelen aan de A2/E35.

12:25 uur - BP Lingehorst in Beesd

We rijden door naar BP Lingehorst, waar de Profile Fitstoptruck en Truckstar Magazines ook aanwezig zijn.

14:15 uur - Goudreinet Kesteren

Ook hier, bij een van de leukste truckstops van Nederland, gaat Frans optreden.

16:00 uur - Napoleon Hank

Frans sluit zijn dagtour af in Hank, waar hij langs de A27 op het terrein van wegrestaurant Napoleon nog één keer 'Kilometervreters' ten gehore zal brengen.

JE DROOMBAAN NÉT GEMIST?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!