Dat Simon Loos ooit de hoofdrol zou spelen in een videoclip hadden wij ook niet kunnen bedenken. En dan ook nog in de clip van een van de bekendste zangers van Nederland: Frans Duijts! Frans schreef de hit ‘Kilometervreters’ speciaal voor onze chauffeurs, maar maakte ook nog een speciale Simon Loos versie. Daar hoort natuurlijk ook een eigen muziekvideo bij. Kijk onze helden schitteren!

Een ode aan de vrachtwagenchauffeurs

Ze zijn de helden van de dag; de vrachtwagenchauffeurs die er elke dag aan bijdragen dat de winkelschappen weer op tijd gevuld zijn. Eens per jaar, tijdens de Dag van de Chauffeur op 14 december, worden zij speciaal in het zonnetje gezet. 

Logistiek dienstverlener Simon Loos wilde dit jaar zijn chauffeurs een bijzondere ode brengen en benaderde Frans Duijts voor een lied. De zanger reageerde direct enthousiast. Met drie man dook hij de studio in om de tekst te schrijven, het lied op te nemen en een bijpassende videoclip te maken. Het resultaat is ‘Kilometervreters’, een vrolijke meezinger met een aanstekelijkemelodie en een pakkende tekst. Simon Loos: “Wij zijn apetrots op onze chauffeurs en dat komt in dit nummer perfect tot uiting!”

09:10 uur - Simon Loos Wognum

Frans trapt af bij het hoofdkantoor en warehouse van Simon Loos in Wognum.

11:15 uur - Shell Haarrijn in Breukelen

Eerste pitstop: Shell Breukelen aan de A2/E35.

12:25 uur - BP Lingehorst in Beesd

We rijden door naar BP Lingehorst, waar de Profile Fitstoptruck en Truckstar Magazines ook aanwezig zijn.

14:15 uur - Goudreinet Kesteren

Ook hier, bij een van de leukste truckstops van Nederland, gaat Frans optreden.

16:00 uur - Napoleon Hank

Frans sluit zijn dagtour af in Hank, waar hij langs de A27 op het terrein van wegrestaurant Napoleon nog één keer 'Kilometervreters' ten gehore zal brengen.