Maak kennis met Simon Loos

Op zaterdag 21 oktober organiseren wij een kijkje achter de schermen in Veghel. Heb jij interesse in het chauffeurswerk? Tussen 10.00 en 16.00 uur vertellen wij je alles over werken in de logistiek en het transport. 

Zaterdag 21 oktober van 10:00 tot 16:00 uur

Op deze dag bieden we een uitgebreid programma, voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken voor Simon Loos vanaf deze locatie. Rijd jij al een tijdje op de weg en wil je van werkgever wisselen? Overweeg je een carrièreswitch? Of sta jij nog aan het begin van je loopbaan en denk je aan een beroep in de transportwereld? Kom dan vooral langs!

Programma:

• Proefrit met de spiegelLOOSe Mercedes-Benz Actros. Maak kennis met deze innovatie binnen ons wagenpark.

• Proefrit met de Volvo FH Electric. Ervaar hoe het is met een muisstille truck te rijden.

• Meet & Greet met medewerkers van Simon Loos.

• Rondleidingen door het distributiecentrum. Om 12.00 uur en 14.00 uur kun je ontdekken welke werkzaamheden wij voor Kuehne+Nagel verrichten. 

Natuurlijk is er alle gelegenheid om ons die dag het hemd van het lijf te vragen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij jou graag meer informatie zodat je met een goede indruk van het werk weer huiswaarts gaat.

Je mag gewoon komen aanwaaien, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Erik van Cittert

recruiter
+31612629937

SOLLICITEER & WIN!

Nondeju! Solliciteer voor 1 september en wie weet gade gij samen met een kammeroad op 10 september van links naar rechts op het grootste Outdoor Party Festival van Nederland onder leiding van Snollebollekes.

Wilde gij er bij zijn? Alle sollicitanten die voor 1 september hebben gesolliciteerd maken automatisch kans. Bende gij klaar om Total Loos te gaan?