Denk jij aan een nieuwe baan? Kom tussen 10:00 en 16:00 vrijblijvend bij ons langs en ontdek wat wij je te bieden hebben!
Op zaterdag  22 juni organiseren wij een kijkje achter de schermen in Zwolle (Galvaniweg 1). Heb jij interesse in het chauffeurswerk? Tussen 10:00 en 16:00 vertellen wij je alles over werken in de logistiek en het transport.

Zaterdag 22 juni van 10:00 tot 16:00

Wij organiseren deze dag speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken voor Simon Loos vanaf deze locatie of een van onze andere locaties. Rijd jij al een tijdje op de weg en wil je van werkgever wisselen? Overweeg je een carrièreswitch? Of sta jij nog aan het begin van je loopbaan en denk je aan een beroep in de transportwereld? Kom dan vooral langs!
Natuurlijk is er alle gelegenheid om ons die dag het hemd van het lijf te vragen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij jou graag meer informatie zodat je met een goede indruk van het werk weer huiswaarts gaat.
Je mag gewoon komen aanwaaien, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Stap gewoon bij ons binnen!

Op de instapdag kun je al jouw vragen kwijt over het werk bij Simon Loos. Je kunt gewoon vrijblijvend langskomen tussen 10.00 en16.00 uur, op het moment dat het jou uitkomt. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.

Erik van Cittert

recruiter
+31612629937