Inloopsollicitatie

Kom bij Simon Loos werken als bezorger. Je gaat met de bestelbus (B-rijbewijs) op pad door heel Noord-Holland om klanten blij te maken met hun boodschappen. Je bent woensdag 13 september en zaterdag 16 september tussen 09:00 en 21:00 uur van harte welkom om binnen te stappen bij onze inloopdag op de Tender 2 in Wognum. We zitten klaar om je alle ins en outs te vertellen over het werken als bezorger. Voor jou meteen een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven bij Simon Loos en je potentiële collega's te leren kennen. Klikt het? Dan kun je direct solliciteren en met een nieuwe (bij)baan richting huis.

Inloopdag
Woensdag 13 en zaterdag 16 september
09:00 - 21:00 uur (vrije inloop)
Tender 2 in Wognum

Stap gewoon bij ons binnen!

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Stap in bij Simon Loos! Als chauffeur kun je bij ons alle kanten op: met 1.500 vrachtwagens, 70 standplaatsen en 6 transportdivisies zijn de mogelijkheden eindeLOOS. 😉

Op de inloopdagen kun je al jouw vragen kwijt over het werk bij Simon Loos. Je kunt gewoon binnen lopen tussen 09:00 en 21:00 uur, op het moment dat het jou uitkomt. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.