Bakkie doen?

Je bent iedere dinsdag tussen 08:00 en 13:00 uur van harte welkom om binnen te stappen op onze standplaats aan Brigitten 1 in Almere (DC Lidl). We zitten klaar om je alles te vertellen over het werk. Voor jou meteen een mooie gelegenheid om de sfeer te proeven bij Simon Loos en je potentiële collega's te leren kennen. Klikt het? Dan kun je direct solliciteren en met een nieuwe baan richting huis.

Bakkie doen?

Je bent iedere dinsdag tussen 08:00 en 13:00 uur van harte welkom om binnen te stappen op onze standplaats aan de Brigitten 1 in Almere (DC Lidl). 

Inloopochtend Almere
Iedere dinsdag
08:00 - 13:00 uur (vrije inloop)
Brigitten 1 in Almere

Erik van Cittert

Neem contact op met onze recruiter
+31612629937

Het werk in Almere
Vanuit het moderne distributiecentrum in Almere rijd je regionale ritten om de filialen van Lidl te bevoorraden. Je vracht staat op pallets, die je met een elektrische pompwagen in een handomdraai in de trailer laadt. Op deze locatie kun je als chauffeur zowel parttime als fulltime aan de slag. Ook oproepkrachten zijn welkom om te solliciteren. Heb je nog geen groot rijbewijs? Geen probleem! Op deze locatie kun je jouw C en CE rijbewijs halen via ons opleidingstraject Les met Loos.

Over de inloopochtend
Tijdens de inloopochtend kun je vrijblijvend kennismaken met Simon Loos en het werk in Almere. Je kunt gewoon binnenlopen tussen 08.00 en 13.00 uur, op het moment dat het jou uitkomt. De koffie staat klaar ☕! Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.

Het werk in Almere
Vanuit het moderne distributiecentrum in Almere rijd je regionale ritten om de filialen van Lidl te bevoorraden. Je vracht staat op pallets, die je met een elektrische pompwagen in een handomdraai in de trailer laadt. Op deze locatie kun je als chauffeur zowel parttime als fulltime aan de slag. Ook oproepkrachten zijn welkom om te solliciteren. 

Nog geen groot rijbewijs? Geen probleem! Op deze locatie kun je jouw C en CE rijbewijs halen via ons opleidingstraject Les met Loos.

Over de inloopochtend
Tijdens de inloopochtend kun je vrijblijvend kennismaken met Simon Loos en het werk in Almere.  Je kunt gewoon binnenlopen tussen 08.00 en 13.00 uur, op het moment dat het jou uitkomt. De koffie staat klaar ☕! Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden.

Contact
Wil je meer informatie over de inloopochtend of het werk in Almere? Neem dan contact op met Erik van Cittert (Recruiter) via 06-12629937 of [email protected].