Met een bakwagen manoeuvreren langs de Amsterdamse grachten, rijden door markante straatjes op weg naar restaurants en kroegen in de binnenstad, of spectaculair off-road het strand op om strandpaviljoens te bevoorraden. Het gebeurt allemaal bij onze divisie horecadistributie. Gezellige contacten en een goede workout krijg je er gratis bij.

Het eerste rondje is van jou

Klaar voor een portie krachttraining? Dan zit je goed bij de divisie horecadistributie. In deze transportdivisie blijf je fit! Voor de horecadistributie beleveren we onder meer (bedrijfs)restaurants, kroegen en sportkantines in steden en dorpen.

Met de bakwagen rijd je door de meest markante straatjes en je doet gezellige contacten op bij de horecaondernemers. Je sjouwt met biervaten en rolcontainers, dus dit is fysiek gezien één van onze zwaardere takken van transport. Genoeg collega’s die juist kiezen voor deze actieve baan! En gelukkig ben je altijd op pad met een bijrijder, die net zoveel spierballen als jij heeft 💪 

Voor de divisie horecadistributie hebben we standplaatsen door heel Nederland. Ga je werken in Sluis of Vlissingen? Dan ga je met onze 4x4 truck het strand op om strandpaviljoens te bevoorraden. Maar we hebben ook standplaatsen in Vianen, Drachten, Berkel en Rodenrijs en Amsterdam. Benieuwd hoe dat er in de praktijk aan toe gaat? Check dan de video hieronder.

Je droombaan net gemist?

Of wil je updates ontvangen met nieuwe en relevante vacatures? Stel een job alert in!