Maak kennis met Simon Loos

Denk jij aan een nieuwe baan? Kom tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons langs en ontdek wat wij je te bieden hebben! 

Op zaterdag 16 maart organiseren wij een kijkje achter de schermen in Tilburg (Jules Verneweg 76). Heb jij interesse in het chauffeurswerk? Tussen 10.00 en 16.00 uur vertellen wij je alles over werken in de logistiek en het transport. 

Zaterdag 16 maart van 10:00 tot 16:00 uur

Wij organiseren deze dag speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar het werken voor Simon Loos vanaf deze locatie of een van onze andere locaties in bijvoorbeeld Waalwijk of Etten-Leur. Rijd jij al een tijdje op de weg en wil je van werkgever wisselen? Overweeg je een carrièreswitch? Of sta jij nog aan het begin van je loopbaan en denk je aan een beroep in de transportwereld? Kom dan vooral langs!
Benieuwd naar ons wagenpark? Wij hebben meerdere, mooie voorbeelden klaarstaan voor een proefrit!

Natuurlijk is er alle gelegenheid om ons die dag het hemd van het lijf te vragen. Onder het genot van een kopje koffie geven wij jou graag meer informatie zodat je met een goede indruk van het werk weer huiswaarts gaat. 

Je mag gewoon komen aanwaaien, van tevoren aanmelden is niet nodig. 

Erik van Cittert

recruiter
+31612629937

SOLLICITEER & WIN!

Nondeju! Solliciteer voor 1 september en wie weet gade gij samen met een kammeroad op 10 september van links naar rechts op het grootste Outdoor Party Festival van Nederland onder leiding van Snollebollekes.

Wilde gij er bij zijn? Alle sollicitanten die voor 1 september hebben gesolliciteerd maken automatisch kans. Bende gij klaar om Total Loos te gaan?